Labdarúgás

2023.12.02. 16:11

Kisorsolták a Békés Vármegyei Kupa negyedöntős párharcait

Az amatőr labdarúgó-válogatottak gyulai tornájának nyilvánosságát kihasználva, Szpisják Zsolt megyei igazgató a viharsarki csapat öltözőjében tartotta meg szombat délután a Békés Vármegyei Kupa negyeddöntőinek sorsolását.

Bakulya Mihály

Szpisják Zsolt és Krizsán György a sorsolást végzi

Forrás: BMH

 

A procedúrán Krizsán György, a megyei csapat egyik gyúrója működött közre. A végső győzelemre is legesélyesebb  Gyulai Termál FC és az Orosházi MTK-ULE együttese elkerülte egymást: mindkét I. osztályú éllovas számára alacsonyabb szintű ellenfél jutott. A negyeddöntők slágerének a két második vonalban érdekelt gárda mezőmegyeri csatája ígérkezik, ahol a Szabadkígyós látogat majd a február 24-i játéknapon. Ez lesz az egyetlen helyszín, ahol döntetlen esetében büntetők döntenek a továbbjutás sorsáról, a többi esetben az alacsonyabb osztályú fél a kedvezményezett.
A Békés Megyei Kupa negyeddöntőjének párosítása: Kétegyházi SE–Gyulai TFC, Végegyházi SE–Orosházi MTK-ULE, Tótkomlósi TC–Gyomaendrődi FC, Mezőmegyer SE–Szabadkígyósi SZSC.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában