Teke

2023.12.07. 12:01

Két gyulai tekés is az országos döntőben

Az NB I.-es csapatbajnokság őszi küzdelmei után az elmúlt hétvégén egyéni viadalon bizonyíthattak a Gyulai SE DIG-BUILD fiatal tehetségei. Schriffert Dominik és Trucz Levente személyében ketten is érdekeltek voltak a Kelet-Nyugat Serdülő és Ifjúsági, valamint Szenior Egyéni Bajnokság elődöntőjében, amit a keleti országrész tekézői számára Bátonyterenyén rendeztek meg.

Gajdács Pál

Schriffert Dominik

Az őszi bronzérmes felnőtt csapatban nagyszerű őszt záró Schriffert Dominik egészen remek formát mutatott, aki az ifjúságiak között 18 indulóból 636 fás eredménnyel magabiztosan végzett az első helyen, 44 fával megelőzve a Tüker SE tekézőjét, Barkó Csabát. A gyulai fiatal december 16-17-én Szentgotthárdon guríthat majd az országos döntőben.

A serdülők elődöntőjében a gyulai Trucz Péter Levente 477 fás eredménnyel a 12. helyen zárt. Ezzel az eredménnyel ő is bejutott a 12 fős döntőbe, amelyre ugyancsak december 16-17-én kerül sor Szegeden.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában