Futsal

2023.12.12. 09:38

Az első félidőben brillíroztak a gyulaiak

Bakulya Mihály

A gyulai lányoknak az első félidőben kijutott a gólörömökből

Forrás: Archív fotó

Fotó: Toth Laszlo

Az orosházi együttes felsőzsolcai fellépését februárra halasztották az NB II.-es bajnokság 4. fordulója keretében, a Gyulai Amazonok viszont letudta a játéknapra eső erőpróbáját, és a papírformának megfelelő győzelmet aratott az előző héten az OMTK által felülmúlt Újfehértó ellen.

Gyulai Amazonok–Újfehértói SK 7–2 (6–1)

NB II.-es női futsalmérkőzés. Gyula, 100 néző. Vezette: Nemczov, Czibola (Gyebrovszki).

Gyula: Szűcs – Lovas, Kajári, Molnár Á., Kurai. Csere: Kósa, Megyeri, Hack, Szappanos, Molnár K., Komlósi, Pintye. Edző: Molnár Zoltánné.

Gólszerző: Molnár Á. (3.), Kajári (4.), Kurai (12.), Megyeri (15., 16.), Komlósi (19.), Lovas (38.), ill. Radics (1.), Bálint (30.).

Bár a vendégek az első akciójukat góllal zárták, a 4. percben már a gyulai lányoknál volt az előny. Molnár Zoltánné tanítványai jelentős fölényben játszottak és a félidő utolsó harmadában újabb találatokkal biztosították be sikerüket a fáradni látszó látogatók ellen. A fehértói gárda a szünetben rendezte a sorait és nagyobb szervezettséget tanúsított, így végül döntetlenre tudta hozni ezt a játékrészt.

Molnár Zoltánné: – Az első félidő kifejezetten tetszett, hatékonyan és gyorsan játszottunk. A második játékrészben meddő volt a játék, emellett enerváltan is mozogtunk. A győzelemnek örülök, a hibáinkat pedig próbáljuk javítani.

A Keleti csoport állása: 1. Eger SE 7 pont (3 mérkőzés), 2. Nyírség FC 6 (2), 3. Gyulai Amazonok 6 (2), 4. Salgótarjáni VSE 4 (2), 5. Orosházi MTK-ULE 3 (2), 6. Újfehértói SK 0 (4), 7. BTE Felsőzsolca 0 (3).

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában