Labdarúgás

2023.11.01. 18:04

Végegyházi bravúr a kupában

Meglepetéssel indult a Békés Vármegyei Kupa harmadik fordulójából előrehozott mérkőzés.

Bakulya Mihály

A zöld mezes bodzásiak kétgólos előnyből sem tudták kivívni a továbbjutást Végegyházán

Fotó: Markovics Bence

Végegyházán a helyi vármegyei harmadosztályú gárda kétgólos hátrányt tüntetett el szünet után a három szinttel magasabban jegyzett Medgyesbodzás ellen, ezzel a bravúrral elsőként jutott a legjobb nyolc közé a sorozatban.

Végegyházi SE–Medgyesbodzás SE 2–2 (0–1)

Békés vármegyei kupa labdarúgó-mérkőzés. Végegyháza, 180 néző. Vezette: Jakab József.

Végegyháza: Mező – Matuz (Marik), Borbás, Kecskés, Balog A., Multyán, Szakál, Bagyinszki, Tóth S. (Balla), Józsa, Adler Á. (Sipos). Játékos-edző: Bíró Tibor.

Medgyesbodzás: Véha – Nagy L., Oláh A., Kurta B., Szabó Sz., Zsuzsa, Kocsis Bá. (Bozsó), Mazán Túri, Tokaji, Varga Z. (Dunai). Edző: Mazán Zoltán.

Gólszerző: Kecskés (69.), Marik (88.), ill. Szabó Sz. (45.), Oláh A. (48.). Kiállítva: Kecskés (90. – második sárga lap), ill. Nagy L. (70. – második sárga lap).

Ellentétes félidők után született meg a döntetlen, a házigazdák áldozatos teljesítménye hozta meg számukra a bravúros továbbjutást.

Bíró Tibor: – A bodzásiak pontrúgásait nem tudtuk levédeni, ennek ellenére sem estünk szét. A második félidőben a szív és az akarás vitt bennünket előre, aminek meg is lett az eredménye.

Mazán Zoltán: – Az első félidőben elfogadhatóan játszottunk, szünet után is jól kezdtünk, de utána érthetetlen módon felhoztuk az ellenfelet. A lelkes hazaiak a hibáinkból élve és némi játékvezetői segítséggel dolgozták le a hátrányukat. Rendkívül csalódott vagyok az eredmény miatt, illet volna továbbjutnunk.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában