Labdarúgás

2023.11.08. 11:11

Szénásiak a célkeresztben

Főként a nagyszénási egyesület utánpótlása volt raporton az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság fegyelmi bizottsága keddi ülésén – derül ki a szervezet hivatalos értesítőjéből.

Bakulya Mihály

Forrás: shutterstock

A határozatok jegyzéke szerint a szénásiak az U16-os csapatukban jogosulatlanul próbáltak játékost szerepeltetni és az edzőjüket is eltiltották egy hónapra. Akadtak fegyelmi problémák az ifjúsági együttesüknél is, ahol két játékost büntettek egymeccses kihagyással.

Ami a piros lappal „díjazott” felnőtt labdarúgókat illeti, a mezőberényi Durkó Lászlónak és a szabadkígyósi Szabó Zoltánnak 3-3, a vésztői Fehér Árpádnak pedig 2 soron következő bajnoki meccset kell kihagynia.

Az utánpótláskorú játékosok esetében a szénási Ugró Krisztián és Kókai Ádám szolgálataira egy-egy soron következő bajnoki találkozón nem számíthatnak a csapatuknál.

Tasi Róbertet (Nagyszénás SE U16) december 7-ig minden labdarúgással kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől eltiltotta a grémium.

Jogosulatlan játékos szerepeltetésnek kísérlete miatt a Nagyszénás SE 25 ezer forint pénzbüntetést kapott, az OMTK-Rákóczi vezetésének pedig a színes lap kollekció miatt kell 12 500 forintot a jótékony célra fenntartott alapba befizetnie.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában