Labdarúgás

2023.11.01. 07:53

Két trénernek is ki kell hagynia a hétvégét

Két edzőnek és tucatnyi játékosnak kell hosszabb-rövidebb időt kihagynia az elmúlt hétvégén elkövetett sportszerűtlenségéért – derül ki MLSZ területi igazgatóság által kiadott hivatalos értesítőből.

Bakulya Mihály

Forrás: shutterstock

A szervezet fegyelmi bizottsága a megszokott keddi napon ülésezett, és több piros lapot kapott labdarúgót tiltott el hosszabb időre. Érdekesség, hogy a Mezőkovácsháza–Gádoros (4–2) U19-es bajnoki kiállított négy játékos összesen 15 mérkőzést kényszerül kihagyni. A legfőbb bűnbak, Szijjártó Dominik Maximilián öt találkozón nem állhat a gádorosiak rendelkezésére, legközelebb így csak tavasszal léphet már pályára a korosztályában.

A felnőtteknél Csatlós Attila (Mezőmegyer SE II.) 4, Bozsányi Tamás (Kötegyán) 3, Kovács András (Kevermes) 2, Krisán Krisztián (Elek), Sóstai Gábor (Kunágota) és Viszkok Mátyás (Kardos) egy-egy bajnoki meccset kényszerül kihagyni.

Az utánpótláskorú játékosok esetében Szijjártó Dominik Maximilián (Gádoros U19) 5, Bessenyei Ferenc János (Mezőkovácsháza U19) 4, Kuli Patrik Nole (Gádoros U19) és Vecsernyés Zsolt Kevin (Gádoros U19) 3-3, Mag Tamás (Elek U17) és Kolár Balázs Péter (Mezőhegyes U17) egy-egy soron következő bajnoki mérkőzésről fog hiányozni.

A FEB ezen felül két szakvezetőt is eltiltott. A battonyai U17-es gárda trénere, Lukács István, valamint a Jamina SE felnőtt alakulatát irányító Varga Péter sem ülhet le a kispadra a csapatuk legközelebbi találkozóján. Színes lapok miatt a Szabadkígyósi SZSC 15 000, a Kevermes SE 15 000, a Sarkadi KLE 10 000 forint pénzbüntetést kapott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában