Vívás

2023.11.27. 14:04

Jó dobbantó volt a szolnoki vívóverseny

Szép számmal vettek részt a békéscsabai Alföld Vívó Akadémia versenyzői a napokban Szolnokon lezajlott regionális A és B kategóriás párbajtőr versenyen. A Békés vármegyei szakosztályból nem kevesebb, mint 31 ifjú párbajtőröző próbált szerencsét a gyermektől a kadet korosztályig, sokuknak ez jelentette az első versenyt.

Gajdács Pál

– Úgy gondolom, hogy a szolnoki megmérettetés nagyon jó versenyzési lehetőséget jelentett azoknak, akik még nem indultak versenyen, de a rutinosabbaknak is hasznos felkészülés volt az elkövetkező versenyekre – mondta Mecskó Máté, az AVA edzője.

Az AVA versenyzői

A békéscsabaiak eredményei.

Leányok. Serdülő. A kategória: 1. Pataki Anna, 16. Dóczi Dominika. Gyermek. A kategória: 3. Új-Mag Emma, 5. Dóczi Viktória, 8. Egeresi Nikolett. B kategória: 6. Pardi Petra, 8. Kriska Noémi. Törpici. A kategória: 3. Balázs Dalma, 5. Diaz-Csarnai Liliána, 6. Dudás Lotti, 9. Jankó Rebeka, 10. Gazsó Maja, 11. Szkaliczki Kata. B kategória: 2. Rácz Emma, 3. Danyi Maja, 6. Gonda Tímea.

Fiúk. Kadet. A kategória: 16. Harmath Krisztián. Serdülő. A kategória: 3. Kollár Milán, 6. Bjelik-Lantos Botond, 12. Fári Bence, 13. Kovács Benedek, 15. Tímár Tas, 19. Benkő Benedek, 25. Gonda Péter 25. Gyermek. A kategória: 2. Balázs Ádám, 3. Gonda Péter, 5. Benkő Benedek, 6. Balázs Dávid 6.Törpici A kategória: 7. Balla Zalán. B kategória: 1. Szilágyi Kolos, 3. Privóczki Zsombor és Futó Sándor.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában