Asztalitenisz 

2023.11.07. 18:13

Csak Balogh Ágnes Kira jutott tovább 

Szombathelyen, az Arena Savariában a WTT Youth Contender Szombathely magyar nemzetközi asztalitenisz bajnokságon kedden az U19-es lányoknál a tótkomlósi, az ASE Orosháza csapatában nevelkedett Hudák Dorina – aki jelenleg a Statisztika színeiben játszik – a csoportmérkőzések első fordulójában 3:1-re kapott ki az U19-es világranglista 34. helyén álló lengyel Brzyskától. A második fordulóban a spanyol Sastre ellen is vereséget szenvedett Hudák, a spanyol lány 3:1-re nyert. 

Verasztó Lajos

Balogh Ágnes Kira, a Békési TEAM játékosa az U19-es világranglista 63. helyén álló francia Hochart ellen állt asztalhoz, és nagy csatában 3:2-re kikapott, úgy, hogy a döntő szettben 11:9-re győzött a francia lány. A spanyol Munne ellen 3:2-re győzött a békési tehetség, így csoportmásodikként zárt, és a főtáblára jutott. 

Szilágyi Lívia, a Békési TEAM tizenhat éves játékosa az U19-es világranglista 110. helyén álló német Neumanntól 3:0--ás vereséget szenvedett. Második mérkőzésén az osztrák Fang ellen játszott Szilágyi Lívia, és 3:1-re kikapott. Utolsó mérkőzésén a lengyel Holda 3:0-ra verte Szilágyit, aki így negyedik lett a csoportjában, és nem jutott a főtáblára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában