Asztalitenisz

2023.11.27. 09:13

Balogh Ágnes Kira két bronzérmet nyert

Budapesten, az Ormai László Csarnokban rendezte meg vasárnap a MOATSZ a 2023. évi felnőtt női arany fokozatú ranglistaversenyét.

Egyéniben Balogh Ágnes Kira, a Békési TEAM játékosa kiemeltként két győzelemmel jutott a négy közé, ahol a németországi SV Böblingenben játszó Hartbrich Leonietól kapott ki, így bronzérmet nyert. A másik két békési Ágota Csilla, és Szilágyi Lívia valamint Czeglédi Dorka, az ASE Orosháza játékosa nem jutott a főtáblára.

Párosban a Balogh Ágnes Kira, Molnár Kendra (Békési TEAM, Budaörs) duó két győzelemmel az elődöntőbe jutott, ahol vereséget szenvedett a későbbi győztes Bálint Bernadett, Szvitacs Alexa (Győri AC) kettőstől, így bronérmesek lettek. Az Ágota Csilla, Szilágyi Lívia (Békési TEAM) párost a négy közé jutásért szintén a Bálint Bernadett, Szvitacs Alexa duó búcsúztatta, így ők az 5–8. helyen végeztek. A Czeglédi Dorka, Szosznyák Emma (ASE Orosháza, Statisztika) kettős a nyolc közé jutáért kapott ki a debreceni Bender Borostyán, és a tótkomlósi Hudák Dorina alkotta pártól, így a 9–16. helyen zárt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában