Labdarúgás

2023.10.11. 12:55

Követte testvérét a gádorosi labdarúgó

A sors néha különös dolgokat tartogat, ilyen a Gádorosi LSE U19-es csapatában szereplő Szijjártó-fivérek esete is. Míg az MLSZ területi igazgatóság fegyelmi bizottság (FEB) az előző héten a fiatalabb Bencét tiltotta el a játéktól október 31-ig, addig a keddi tárgyaláson Gábor került sorra. Utóbbit gyakorlatilag a szezon hátralévő részében lesznek kénytelenek nélkülözni a utánpótlás és felnőtt helyi csapatok, amiért nem volt hajlandó tudomásul venni a kiállítása tényét és trágár szavakkal illette a játékvezetőt.

Bakulya Mihály

Fotó: Shutterstock illusztráció

A piros lapot kapó felnőtt játékosok esetében Piss Péter (Gyomaendrőd) 3, Hotea Máté (Kétegyháza) 2, Gál Ferenc Pál (Jamina) 1, Lós István (Békésszentandrás) 1, Kopács Zsolt (Doboz) 1, Farkas Ferenc (Kunágota) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzést kénytelen kihagyni.

A utánpótláskorú labdarúgóknál Horváth Roland Árpád (Elek U16) 2, Máris Martin Dániel (Medgyesegyháza U16), Csaba Levente Csanád (Szeghalom U17), Kasza Sándor (Szeghalom U19), Benkó Alex (Szabadkígyós U19) 1-1 soron következő bajnoki találkozón nem állhat csapata rendelkezésére, Szijjártó Gábor (Gádoros U19) pedig 2023. november 15-ig tiltották el a játéktól.

A FEB ezen túlmenően Juhász Norbert (Nagyszénás SE) sportszakembert 1 soron következő bajnoki mérkőzésen tiltotta el a kispad használatától, a Szabadkígyósi SZSC sportszervezetét pedig a soron következő hazai U19-es bajnoki mérkőzésen kötelezte a rendezői létszám 5 főre emelésére.

Színes lapok miatt ezen a héten a Jamina SE 18 000, a Nagyszénás SE 18 000, a Dobozi SE 17 500, a Kétegyházi SE 15 000, a Tótkomlósi TC (U16) 10 000 forint pénzbüntetést kapott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában