Labdarúgás

2023.10.17. 13:28

Hétközi csata jaminai és szarvasi szereplőkkel

Már szerdán megkezdődik a 10. forduló a Békés vármegyei I. osztályú bajnokságban, a Csabai Kolbászfesztiválon való „érdekeltség” miatt előrehozták a Jamina SE–Szarvasi FC találkozót. A helyszín nem a megszokott erzsébethelyi pálya, hanem a gyulai Grosics Gyula Akadémia lesz.

Gajdács Pál

Fotó: Shutterstock

Október 18., szerda, 18.30:

Jamina SE (8.)–Szarvasi FC (3.)

Varga Péter, a Jamina SE edzője: – A hosszabbításban szabadrúgásból kaptuk azt a gólt a Békéscsaba II. ellen, amely végül eldöntötte a három pont sorsát a legutóbbi fordulóban. Több kaput eltaláló lövésünk is volt, mint az ellenfélnek, amely két lövésből kétszer talált be. A vereség ellenére is azt mondom, hogy jól „nézett” ki a csapatunk. A Szarvas ellen is masszív védekezésre lesz szükség, amelyből kontrákat kell vezetni. Egységes csapatként kell pályára lépni, s bár jó képességű együttes a Szarvas, szerintem ellenük sem vagyunk esélytelenek. 

Sajben Gábor, a Szarvasi FC edzője: – A Jamina szereplése óvatosságra int bennünket. Az idei csapatukat jobbnak tartom a tavalyinál, az utóbbi mérkőzéseik jól sikerültek. Agresszív, masszívan védekező csapat, tele jó, kiváló hozzáállású játékossal. Vannak betegeink, sérültjeink, de szerdára remélem, a legtöbb játékossal számolhatok. A Jamina ellen is a győzelem a cél.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában