Golf

2023.09.07. 14:06

Tar László már bajnok a Szenior Ligában

A szlovákiai Green Resort kétnapos klubbajnokságán fogott ütőt a napokban a békéscsabai Tar László. Az első napon közepes játékkal a tizedik helyen állt. Egy órát vártak az előttük játszó csoport lassú játéka miatt.

Gajdács Pál

Tar László

Forrás: BMH

– Sajnos a marsall, vagyis a pályabíró nem állt a feladata magaslatán. Ütöttünk egyet, majd vártunk öt percet, ez kihatott a csoportunk többi tagjára is – mondta Tar László. – A második napon viszont a szezon legjobb játékával feljöttem egy szlovák versenyzővel holtversenyeben az első helyre. Az eddig alkalmazott szabály szerint a második napi jobb eredmény a döntő, de változtattak és szétütést rendeltek el, amiben alulmaradtam, így lettem második.

A hét elején a Szenior Liga pontgyűjtő versenyén vett részt a Bécs melletti Bokfliess-pályán ahol szintén második lett, de ez az eredmény azt jelenti, hogy az utolsó fordulótól függetlenül bebiztosította éves összetett első helyét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában