Asztalitenisz

2023.08.21. 09:11

Utánpótlás edzőtábor Szarvason

Utánpótláskorú fiúknak és lányoknak tartottak asztalitenisz edzőtábort Szarvason.

Verasztó Lajos

Az edzőtábor résztvevői, és az edzők.

A Demeter Lehel ASE szervezésében a Békés Vármegyei Asztalitenisz Szövetség támogatásával egy héten át intenzív foglalkozáson vettek részt a fiatalok. Csabai Dánieltől, a vármegyei szövetség alelnökétől megtudtuk, az edzőtábor célja az volt, hogy a megyében játszó fiatalokat a versenyszezon kezdete előtt felkészítsék, és, hogy a különböző egyesületekből érkezők között minél jobb sporttársi kapcsolatot alakítsanak ki. Egy héten át napi két edzésen vettek részt a fiatalok, a kiváló edző Türei Ferenc irányításával. A 10-15 játékos több városból érkezett, így Elekről, Gyuláról, Orosházáról, és Szarvasról. Bár a foglalkozások komoly erőnlétet és koncentrációt kívántak a gyerekektől, mindig akadt egy két játékos
feladat, amely a monotonitást megtörte, így a nap végén mindig kellemesen elfáradva, és jókedvűen távoztak a játékosok. Az utolsó edzésnapon házi versenyt rendeztek, amelyen a lányoknál az ASE Orosháza játékosa Vadász Réka volt a legeredményesebb, míg a fiúknál Botos Marcell, a Demeter Lehel ASE játékosa végzett az élen. Az eredményes hetet értékelve a szakági vezetők megállapodtak, ha a versenynaptár engedi a közeljövőben folytatják a hasonló vármegyei edzőtáborokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában