Röplabda

2023.08.08. 12:11

Gyuricza Bea hazatért Békéscsabára

A Swietelsky-Békéscsaba felnőtt női csapata stábja fiatal szakemberrel bővült Gyuricza Beáta személyében, aki békéscsabai születésű és Gyomaendrődön nőtt fel, majd Szegeden tanult gyógytornásznak és ott helyezkedett el a Pick Szegednél, ahol egészen mostanáig dolgozott.

Beol.hu

Gyuricza Beáta visszatért szülővárosába

Forrás: Facebook

A békéscsabai lehetőség és hazatérés több szempontból is kapóra jött neki, ugyanis a párja itt kapott új állást, de Bea is szeretett volna a kézilabda világán kívül (amit 11 évesen kezdett el űzni és később is csak kézisekkel dolgozott), másfelé is nyitni. A röplabdához korábban semmi kapcsolódása nem volt, pont emiatt rendkívül izgatott az új kihívást illetően. Nagyon várja, hogy egy magas színvonalat képviselő klubnál, jó szakemberek mellett dolgozhasson. A felnőtt csapat mellett fog fizioterapeutaként tevékenykedni Ferenc Károllyal szoros együttműködésben, fő területe a prevenció és a rehabilitáció lesz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában