Labdarúgás

2023.08.24. 15:04

Első győzelmére készül a Szeghalom és a Jamina

Az Orosházi MTK-ULE, a Szarvasi FC és a Békéscsaba 1912 Előre II mérkőzését is későbbre halasztották (előbbi két csapatra a MOL Magyar Kupa 2. fordulójában vár csata a hétvégén), így mindössze két találkozót rendeznek a Vármegyei I. osztályú bajnokságban, eltérő időpontban, de mindkettőt szombaton.

Gajdács Pál

Következik a 11. forduló.

Fotó: Shutterstock

Augusztus 26., szombat, 13.00

Szeghalmi FC–Medgyesbodzás SE

Oláh Ferenc, a Szeghalmi FC edzője: – A múlt héten küzdelmes mérkőzésen szereztük meg Nagyszénáson idei első pontunkat. Jól ismerem a medgyesbodzási csapatot, hiszen mindkét fiam ott játszik. Tudom milyen stílust és játékerőt képviselnek. Egyáltalán nem számítok könnyű mérkőzésre, mert az ellenfél vélhetően szervezetten fog fellépni és nyilván szeretnék megszerezni az első pontjukat. Természetesen a győzelem reményében lépünk pályára, amit a saját, begyakorolt játékunkkal szeretnénk elérni.

Augusztus 26., szombat, 17.30

Jamina SE–Nagyszénás SE

Pozsár Gábor, a Jamina SE edzője: – Az első mérkőzés második félidejében tisztességesen helytálltunk, a Szarvas elleni találkozóban több volt. Gyulán többet birtokolta a labdát a hazai csapat. A hétvégén arra törekszünk, hogy megszerezzük az első győzelmünket. Bár vannak gyors játékosai a Nagyszénásnak, ki tudjuk őket kapcsolni. Idén jobban összeállt a csapatunk, az edzéslátogatottság is jobb. A tavalyi mag együtt maradt, hozzájuk csatlakozott néhány visszatérő. Nyár van, s a nyaralások miatt még vannak hiányzóink, de azon vagyunk, hogy nélkülük is elérjük a céljainkat. A tavalyi sokkból nem egyszerű kilábalni, de azon vagyunk, jó úton haladunk afelé, hogy magunk mögött hagyjuk ezt az időszakot.

A Békéscsaba 1912 Előre–Gyulai TFC mérkőzést augusztus 29-én, a Mezőhegyesi SE–OMTK ULE és a Gyomaendrődi FC–Szarvasi FC találkozót szeptember 6-án rendezik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában