Labdarúgás

2023.08.18. 20:55

Amíg erővel bírták, ellenálltak a vendégek Gyulán - galériával

Magabiztos hazai sikerrel kezdődött péntek délután a vármegyei I. osztályú bajnokság második játéknapja. A jelentősen megerősödő, bajnokesélyesnek tekintett Gyula vendégeként egy félidőn át hatott a jaminaiak szervezett védekezése.

Bakulya Mihály

Az első félidőben még a küzdelem dominált.

Fotó: Kiss Zoltán

Gyulai TFC–Jamina SE 4–0 (1–0)
Gyula, 150 néző. Vezette: Fekete Zoltán.
Gyula: Fürdős – Szabó Zs., Dajcs (Nagy S.), Szabó P., Zabari, Trescsula (Kukla), Repisky (Katona), Borbély (Szabó V.), Varga T., Bojtos (Varga J.), Tanner. Edző: Brlázs Gábor.
Jamina: Búr – Horváth M., Murvai (Zelenyánszki K.), Géczi (Ökrös), Szaszák, Kovács I., Varga J. (Leszkó), Villám, Fülöp (Simon D.), Bogár, Bencsik. Edző: Pozsár Gábor.
Gólszerző: Zabari (43.), Tanner (55., 61.), Varga T. (86.).

Jó: Szabó Zs., Tanner, Varga T., Zabari, Nagy S., ill. Bogár, Bencsik, Szaszák, Murvai, Fülöp.

A csabai csapat szervezetten védekezéssel próbálta megfékezni a gyulai támadókat, ez egy félidőn keresztül hatásosnak bizonyult. Szünet után kidomborodott a házigazdák erőfölénye.

Brlázs Gábor: – Meddő mezőnyfölényünket a szünet előtt tudtuk gólra váltani, a második játékrészben már hatékonyabbak voltunk.

Pozsár Gábor: – Amíg bírtuk erővel, tisztességesen helytálltunk. Az első félidőben az ellenfél birtokolta a labdát, de helyzet nélkül kaptunk gólt. A második felvonásban tisztességesen elfáradtunk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában