Golf

2023.07.28. 11:47

Tar László: négyből három!

Folyamatosan járja a külföldi golfversenyeket a békéscsabai Tar László, az elmúlt három hétvégén négy helyszínen került pályára, s kifejezetten jó eredményeket könyvelhetett el.

Gajdács Pál

Tar László

Előbb a Schönfelden megrendezett Austrian Amateur Open elnevezésű viadalon ütögetett igen szépen és jól, hiszen övé lett a győztesnek járó trófea. Nem találtatott nála jobb golfozó a Diners Club Austrian Golfclub bécsi Amateur Open viadalán sem.
A következő megmérettetést jelentő Ebreichsdorfban életre hívott országos szenior versenyen a negyedik helyen végzett.
A körút záróállomása Schönfeldben volt, ahol a Jahresgolfchallenge Golfclub nyílt viadalán az első helyen fejezte be a küzdelmeket.
– Ami a legfontosabb volt számomra ebben a három hétben, hogy egyenletes, jó teljesítményt nyújtsak. Volt, amikor ez is kevés volt, de ennek ellenére elégedett vagyok. Minden verseny harminc fok fölötti időben zajlott. A korosztályos versenyen értem el a negyedik helyezést a többi nyílt viadal volt – számolt be a rutinos golfozó.
A folytatás legalább ilyen sűrűnek ígérkezik, hiszen szombaton egy szlovákiai klubversenyen, vasárnap egy bécsin, kedden pedig a Szenior Liga enzesfeldi állomásán vendégszerepel. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában