Labdarúgás - NB/III.

2023.06.13. 10:48

Ha kell, újra nekifutnak

A vasárnap lezárult NB III.-as osztályozón nem bírt ellenfelével az Orosházi MTK-ULE együttese. A kék-fehérek nyilván csalódottak, elégedetlenek azonban nem lehetnek az évvel, hiszen az elmúlt bajnokságban sokat léptek előre csapatépítés terén.

Bakulya Mihály

A Haladás elleni párharcot elvesztették az orosháziak, a szintváltás reményét még nem

Forrás: vaol.hu

Fotó: Unger Tamás

 

– Sajnos a harmadosztály kapuja egyelőre nem nyílt ki előttünk, a párharc a hazai mérkőzésen dőlt el – ecsetelte Tóth-Kása Sándor elnök a szombathelyi meccs másnapján. – Nem feltétlenül voltak egyenlőek a feltételek, ettől függetlenül természetesen gratulálunk a Halinak, megérdemelte a továbbjutást. A vezetésének pedig köszönet azért, hogy szuper körülmények között játszhatunk!

A klub első embere szerint a csapatuk mindent megtett a sikeres eredményért. Adalékként említette, hogy a csata hevességében három komoly sérültjük is lett, a vasiaknak mégis sikerült lap nélkül lehozniuk a mérkőzést.

– Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítményhez! – tette hozzá az ULE vezetője. – Tanulnunk kell a történésekből, bővebb keretre lesz szükségünk, hogy esélyesként menjünk bele egy ilyen párharcba. A feljutás még nem feltétlenül dőlt el, a feltöltés miatt lehet esélyünk arra, hogy felkérnek bennünket. Ha mégsem így alakul, akkor viszont újra nekifutunk és megcsináljuk, ez a közösség ugyanis megérdemli. Köszönjük az Orosházáról az országot átutazó szurkolóknak a csapat iránti elkötelezettséget! Nagyszerű a közösségünk és hiszem, hogy ez eredményre fog vezetni.

Tóth-Kása Sándor állítását alátámasztva, az orosháziak 5. helyen állnak a feltöltési sorrendben, amely előnyben részesíti a megyei rájátszásból nem feljutókat a kiesőkkel szemben. A pillanatnyi állapot szerint úgy tűnik, hogy a 64 csapatosra tervezett NB III.-ban három helyet kell betölteni.

A feltöltés sorrendje: 1. Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, 2. Csornai SE (legrosszabb 17.), 3. Semjénháza SE, 4. Eger SE (legjobb 18.), 5. Orosházi MTK-ULE 1913.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában