Békés vármegye

2023.06.21. 08:36

Beindult a Strandkézi-Fesztivál

Elkezdődött az idei Strandkézi-Fesztivál a Békés Vármegyei Kézilabda Szövetség szervezésében. A Várfürdő ismét nagyszerű környezetet és egy kiválóan előkészített pályát biztosított a benevezett csapatok részére.

Bakulya Mihály

A győztes férficsapat

A nőknél hat együttes nevezett így ők két csoportban küzdöttek a pontokért. A körmérkőzések után következett a keresztjáték, ahol már a helyezésekért léptek pályára. Idén a TK-Tehetséges Kezdők csapatának jött ki a legjobban a lépés, így megnyerték a gyulai fordulót.

Végeredmény: 1. Tehetséges Kezdők, 2. Keménymag, 3.Maffia, 4. Homoki Viperák, 5. Csorvási SK, 6. Gyulasport. Díjazottak. Legjobb kapus: Diószeginé Farkas Viktória. Pontkirály: Bakonyi Dóra.

A férfiaknál öt nevezés futott be, így ők körmérkőzésekkel döntötték el a végső sorrendet. Itt a Talajok csapata a nap folyamán nem talált legyőzőre és maximális pontszámmal megnyerte a tornát. A végjáték azért tartogatott izgalmakat, mivel a második hely sorsa csak az utolsó mérkőzésen dőlt el, ahol a Székács Beach Boys legyőzte a Tarhonyákat.

Végeredmény: 1. Talajok, 2. Székács Beach Boys, 3. Tarhonyák, 4. Gyulai SE, 5. StrandBikák. Díjazottak. Legjobb kapus: Sipka Dominik. Pontkirály: Héjja Ádám.

A sorozat második fordulóját június 24.-én (szombat) rendezik a Békés-Dánfoki Üdülőközpont homokos vízpartja mellett.


 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában