Labdarúgás

2023.06.26. 19:08

Az első új játékosok a támadósorba érkeztek

Az első edzésen több új játékos is megjelent. Voltak olyanok, akik próbázni érkeztek, hogy elnyerhessék a szakmai stáb tetszését, ugyanakkor két kivétel is akadt.

Bakulya Mihály

Sármány Kristóf 21 találatig jutott az elmúlt bajnokságban

Fotó: Molnar Balazs

Az egyik labdarúgó Sármány Kristóf, aki Hatvanból érkezett és gólvágó. A legutóbbi évad során 21 találatig jutott az újoncnál, de a korábbi években is ipari mennyiségben termelte a gólokat nevelő klubjában. A 22 esztendős csatár Hatvanban sajátította el a foci alapjait, azonban a DVSC Labdarúgó Akadémián teljesedett ki. A „kis Lokiban” játszotta le első felnőtt harmadosztályú bajnoki mérkőzéseit, közben pedig egy-egy fél év erejéig a Balmazújváros és DEAC színeiben az NB II.-ben is bemutatkozhatott.

Jóval hosszabb játékosmúlt áll a Kaposvárról érkező Pintér Norbert neve mögött. A 30 éves vajdaságitámadó Adáról egészen fiatalon került Paksra, ahol a korosztályos és NB III-as együttes megjárva mutatkozhatott be az élvonalba. 2014 nyarán igazolt el a Duna-partiaktól, Balmazújvárosban három, Szolnokon két évet játszott az NB II-ben, majd Bácskatopolyán és Csíkszeredán is megfordult rövidebb időre. Magyarországi visszatérése 2021-re datálódik, az utóbbi két évet a Kaposvár NB III-as együttesében töltötte, ahol 29 találatot jegyzett ez idő alatt.

Nem ők lesznek az egyedüli érkezők, hiszen távozóból jóval több van. Már nem az Előrében kezdi az évet Lukács Raymond Barna, Hamed Yasin, Talpalló Norbert Lajos, Kitl Miklós, Farkas Botond Gergő és Czékus Ádám, de a keret szűkítése miatt itt biztosan nem ér véget a névsor.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában