Kosárlabda - NB II.

2023.05.02. 11:30

Voltak kiváló időszakai a Colornak

Mindössze egyetlen viharsarki vonatkozású mérkőzést rendeztek hétvégén az NB II-es bajnokságban. A Keleti csoportban sereghajtó gyulaiaknak tartalékosan nem volt sanszuk első győzelmük megszerzésére a jó erőkből álló Cegléddel szemben.

B. M.

Cseman Attila 9 pontig jutott

Ceglédi KE II–Gyulai Color KE 97-55 (27-18, 16-17, 17-8, 37-12)

NB II-es férfi mérkőzés, Szolnok, 40 néző. Vezette: Mezei, Fenyvesi.

Gyula: Marschal 11/6, Cseman 9/3, Lökös 2, Berecz 17/15, Osgyáni 8. Csere: Hajdú Z. 8. Edző: Hajdú János Zoltán. A Cegléd legjobb pontszerzői: Kovács A. 23/21, Pásztor 22/6, Fodor 17/3, Horváth Cs. 14/3, Bujáki 11/9.

A hazaiak mindössze 7, a vendégek csupán 6 játékost neveztek a mérkőzésre, amely ennek megfelelően sportszerű keretek között zajlott. A gyulaiak az első félidő során Berecz Tamás eredményes távoli dobásaival tartották a lépést, a második negyedben kifejezetten jól is működött a játékuk, ennek eredményeként ezt az etapot meg is nyerték. A szünet után azonban mintha elfáradtak volna a ceglédiek által diktált tempóban. Előbb csak a pontok maradtak el, a záró negyedre viszont az addig működő védekezés is csődöt mondott. A ceglédiek az utolsó tíz percben 9 triplát süllyesztettek el a gyulai gyűrűben, ebből hetet egymaga Kovács Attila ért el, aki ezzel a mezőny legeredményesebb tagjává lőtte magát. A fürdővárosiak legközelebb május 13-án lépnek pályára, amikor is az egri illetőségű Eszterházy SC csapatát látják vendégül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában