Kick-box

2023.05.12. 09:00

Viczián Dániel bronzérmes Szarajevóban

Harminchét magyar versenyző lépett tatamira és szállt ringbe a napokban a boszniai kick-box Európa-kupán, ahonnan a felnőttek öt elsőséggel térhettek haza. Az idén immár harmadik alkalommal rendezik az Európai Olimpiai Bizottság égisze alá tartozó Európa Játékokat, amelyen a sportág történetében először a kick-box is helyet kapott. A június végi lengyelországi bemutatkozásra nem kevesebb, mint kilenc magyar versenyző is részvételi jogot szerzett – köztük a hétvégi boszniai Európa-kupán remeklő 2-2 aranyérmet szerző Bálint Martin és Száraz Gergő (mindkettő Halker-Király Team).

A pointfighting szabályrendszerben elindult Viczián Dániel, a JALTE-Debrreczeni Team fiatalja is, aki a 63 kg-osok között a harmadik helyen fejezte be a küzdelmeket. Az Európa-kupa éremtáblázatán a nemzetek versengésében Magyarország negyedik, míg az egyesületek között a Halker-Király Team a második helyen végzett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában