Labdarúgás

2023.05.24. 12:39

Elültek a csatazajok

Az elmúlt hetek „csatazajai” alább hagytak, az átlagosnál kevesebb dolga akadt az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság fegyelmi bizottságát (FEB) alkotó grémiumnak, a megszokott keddi ülésnapon.

B. M.

Forrás: Shutterstock

Csupán hét felnőtt és két utánpótláskorú játékos ügyét kellett megtárgyalni, ezen felül a berényieknek kell egy jelképes összeget befizetniük színes lapok miatt – derül ki a hivatalos értesítőből.

A felnőtt játékosok közül Polonio-Guerreiro Joao (Szeghalom) és Zsiga Norbert (Csorvás) két-két, Csicsely Dávid (Csorvás), Liszkai Patrik (Battonya), Poliak Zsolt (Medgyesegyháza), Varga Pál (Magyarbánhegyes), valamint Komódi Péter (Zsadány) egy-egy soron következő bajnoki mérkőzést lesz kénytelen kihagyni.

Az utánpótlás bajnokságokban kiállított Benkó Alex (Szabadkígyós U17) esetében ugyancsak két találkozót érint az eltiltás, míg Vízkeleti Alexre (Békéscsabai UNFC) a legközelebbi alkalommal nem számíthatnak a csapatánál.

Ezen a héten a Mezőberényi LE volt az egyetlen olyan klub, amely a játékosai túlzott színes lap halmozásáért kapott pénzbüntetést, egy Széchenyi grófot ábrázoló bankó erejéig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában