Labdarúgás

2023.05.24. 12:35

Döntetlennel zárták a hazai szereplést

Döntetlennel zárta hazai fellépéseinek sorát a Gyulai Amazonok NB II.-es nagypályás felnőtt női csapata. Molnár Zoltánné tanítványai a 21. játéknapon a tabella 4. helyén közvetlen előttük álló Hatvannal osztoztak meg a pontokon, a záró körben pedig az aranyérmes Soroksár vendégei lesznek, amely hibátlanul teljesítette az évet.

B. M.

Szűcs Beatrix jól látta el a feladatát, még sem úszta meg kapott gól nélkül /Archív fotó: Tóth László/

Gyulai Amazonok–FC Hatvan 1–1 (1–0)

NB II-es női labdarúgó-mérkőzés. Gyula, 50 néző. Vezette: Barta Viktória.

Gyula: Kósa (Szűcs) – Kurta (Nagy K.), Szappanos, Mészáros, Lovas, Kajári, Czirók, Hack, Kurai, Mezei, Komlósi. Edző: Molnár Zoltánné.

Gólszerző: Kajári (36.), ill. Baranyi (80.).

Az első félidő hazai dominanciát hozott, több helyzet is adódott a gyulai lányok előtt, de a gólra bő félórát kellett várni, amikor is Mezei Virág remek beadására Kajári Gabriella érkezett kiváló ütemben. Szünet után vezetése ellenére elbizonytalanodott az Amazonok. A Hatvan többször vezetett ígéretes kontrákat, igaz a házgazdáknál is volt olyan periódus, amikor le tudták volna zárni a mérkőzést. Ehelyett a 80. percben egalizáltak a hevesiek, az eredmény pedig már nem is változott.

Molnár Zoltánné: – Jól kezdtünk, az első félidei játékunkkal kifejezetten elégedett voltam. Sajnálom, hogy nem tudtuk itthon tartani a három pontot, azonban láttam a jövőre nézve is biztató dolgokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában