Fekvenyomás

2023.05.22. 09:12

Cserna János megvédte világbajnoki címét

Világbajnoki aranyérmes lett Cserna János a Dél-Afrikai Köztársaságban zajló fekvenyomó világbajnokságon.

G. P.

Cserna János a dobogó legfelső fokán

A Marvel Team SE Vésztő immáron hétszeres világbajnoka a masters II. +120 kilogrammos súlycsoportjában a 185 kg-ot teljesítő finn Ari Flinkmant megelőzve győzött 192,5 kilogrammos teljesítménnyel és ezzel megvédte címét. Mindhárom gyakorlata érvényes volt, 185 kg-al kezdett, 190-el folytatta, majd a 192,5-el zárt, sikeresen.

Nagyszerűen szerepelt Berke Lóránd is, a masters I. 93 kg-os kategóriájában, aki 175 kg-ot teljesített, mindhárom gyakorlata érvényes volt, és értékes negyedik helyet szerzett, s csak a nehezebb testsúlya miatt maradt le a bronzéremről.

Berke Lóránd

A Marvel Team Vésztő harmadik versenyzője, a juniorok között induló Balog Nátán hétfőn a késő délutáni programban versenyez a 74 kg-osok között.

A Békés vármegyei küldöttség negyedik tagja, Szabó Ágnes a Békéscsabai Súlyemelő és Szabadidő SE képviseletében a +84 kg-os súlycsoport fő esélyeseként szerdán versenyez Sun Cityben.

 



 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában