Labdarúgás - Megye II/A

2023.05.12. 07:16

A Mezőhegyes játék nélkül erősítheti meg vezető helyét

Elmarad a szombatra tervezett Mezőhegyesi SE–Dobozi SE megye II. A osztályú bajnoki mérkőzés – tudatta lapunkkal Tobai János, a doboziak szakosztályvezetője. A találkozó három pontját 3–0-s gólkülönbséggel kapják meg a határvárosiak, aki tehát kényelmes helyzetből várhatják a közvetlen riválisaik egymás elleni rangadóját.

A kék mezes doboziak játék hiányában biztosan nem tudnak ellépni a tabella utolsó helyéről. Archív fotó: Erdős Csaba

– A felnőtt és az ifjúsági együttesünknek is szombaton kellett volna játszania, csakhogy a hétvégén is dolgozó linamaros labdarúgóink nélkül nem lettünk volna elegen – indokolt a vezető. – Próbáltuk elnapolni az U19-es mérkőzést, sajnos a Mezőmegyer nem ment bele abba, hogy az ifik vasárnap játszanak. Azt nem akartuk, hogy a fiatalok ne menjenek el, mert nekik volt már egy ki nem állásuk, így nem tehettünk mást, a felnőtt csapat látta kárát a létszámhiánynak.

A doboziak természetesen jelezték problémáikat a mezőhegyesiek és az MLSZ igazgatóságának, és abban is megállapodtak, hogy nem lesz új időpontja a mérkőzésnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában