Labdarúgás NB III.

2023.04.26. 19:42

Újabb győzelemmel menekül a Füzesgyarmat

A mezőny első feléhez tartozó Sényő otthonából hozta el a rendkívül fontos három pontot az FSK a harmadosztályban.

P. B.

Fotó: Füzesgyarmati SK/Facebook

A roppant hektikus tavaszi szereplés és sorozatban öt vereség után a kieső zónába zuhanó Füzesgyarmat visszatalált a győzelem útjára a labdarúgó harmadosztályban. Az elmúlt hétvégén Tiszafüreden aratott pompás, öt egyes siker után a szerdai 34. fordulóban a 20 csapatos liga első felében tanyázó, masszív Sényő otthonából is elhozta mindhárom bajnoki pontot a sárréti együttes. 

A két távoli túrát két létfontosságú diadallal záró gyarmatiak így négy körrel az idény vége előtt tovább zárkóztak az alsóházi riválisokra.

Sényő-Carnifex FC–Füzesgyarmati SK 1–2 (0–0)

NB III.-as mérkőzés. Sényő. V.: Leél-Őssy. Sényő: Gagyi – Márton A., Kapacina K., Farkas M., Lizák, Schmidt, Nagy D., Sztankó (Erdei, 71.), Kapacina V., Vámos M., Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor. FSK: Fildan – Raducu, Urbanowski, Kis Sz., Achim Á., Bartók I. (Pohl, 91.), Popescu, Bódis, Soós J., Pataki Z., Szabó Bence. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. G.: Kapacina V. az 59. ill. Popescu az 56. és Kis Sz. a 81. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában