Labdarúgás NB III.

2023.04.23. 20:44

Létfontosságúak voltak a füzesgyarmati pontok

Kiütéses győzelemmel zárta le rossz sorozatát az FSK a harmadosztályban.

P. B.

Fotó: Füzesgyarmati SK/Facebook

Az elmúlt hetek rossz eredményei miatt a 20 csapatos ligában a 18. helyre, a kieső zónához visszacsúszó, legutóbbi öt bajnokiját elveszítő Füzesgyarmat a középmezőnyhöz tartozó Tiszafüred ellen idegenben lépett pályára a labdarúgó harmadosztály 33. fordulójában.

Az FSK-nak létszükség volt a három pont megszerzése, ami sikerült is: a sárrétiek kíméletlenül kihasználták a hazaiak hatalmas egyéni hibáit és gólzáporos győzelmükkel közelebb zárkóztak az alsóházi riválisokhoz.

Facultas-Tiszafüredi VSE–Füzesgyarmati SK 1–5 (1–2)

NB III.-as mérkőzés. Tiszafüred, 400 néző. V.: Tóth T. Tiszafüred: Tajti B. – Karika (Sallai T., 64.), Barzsó, Tomola, Skulka, Szövetes (Oláh L., 46.), Kertész T. (Galla, 64.), Mácsai, Pataki Zs. (Oláh N., 46.), Szabó V. (Pintér V., 77.), Batrnyi. Vezetőedző: Dorcsák Zoltán. FSK: Fildan (Zsibrita. 87.) – Raducu, Kis Sz., Achim Á., Bartók (Pohl, 78.), Popescu, Bódis, Soós J. (Csukodi Z., 87.), Achim S. (Virág T., 87.), Pataki Z. (Csukodi D., 87.), Szabó Bence. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. G.: Szabó V. az 57., ill. Szabó Bence a 33., Bartók a 42., Kis Sz. az 55., Achim S. a 77. és Pataki Z. a 85. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában