Labdarúgás – NB III., Keleti-csoport

2023.04.16. 21:31

Előre II.: ezúttal is kimaradtak a helyzetek

A Tiszafüred jobban élt a lehetőségeivel a békéscsabai második csapat ellen a harmadosztályban.

P. B.

A 20 csapatos NB III. Keleti csoportjában változatlanul sereghajtó Békéscsaba II. a Tiszafüredet fogadta a 32. fordulóban vasárnap.

A nyílt sisakos küzdelemben mindkét oldalon akadtak lehetőségek, ám a csabai fiatalok ezúttal sem tudták gólra váltani a legígéretesebb helyzeteket sem. A vendégek az utolsó negyed órához érve tizenegyest rúghattak, ami kimaradt, ám öt perc múlva már megszerezték a vezetést. A hosszabbításban aztán az alig egy perce beállt Sallai Tibor megduplázta a füredi előnyt, a hazaiak már csak szépíteni tudtak.

Békéscsaba 1912 Előre II.–Facultas-Tiszafüredi VSE 1–2 (0–0)

NB III.-as mérkőzés. Békéscsaba, Kórház utcai stadion, 80 néző. V.: Vinter. Előre II.: Apró – Bacsa K., Bora, Trescsula, Pap Sz. (Kuzma, 79.), Zvara, Sztankó (Mágocsi, 46.), Orvos, Oláh Á. (Rajsli, 79.), Bónus, Zádori. Vezetőedző: Nagy Sándor. Tiszafüred: Tajti B. – Karika, Barzsó (Oláh N., 69.), Kalóz (Oláh L., 46.), Skulka (Pataki Zs., 90.), Tomola, Szövetes (Galla, 69.), Kertész T. (Sallai T., 92.), Mácsai, Szabó V., Baranyi. Vezetőedző: Dorcsák Zoltán. G.: Zádori a 95., ill. Kertész T. a 80., Sallai T. a 93. percben. Kiállítva: Orvos a 89. percben.

Nagy Sándor: – Az első félidőben több lehetőségünk volt, rúghattunk volna gólokat, de a legjobb ziccereket is elhibáztuk. Az ellenfél a rutinjára támaszkodott, mi viszont nem tudtuk élni a jobb fizikai állapotunkkal és miután hátrányba kerültünk, talán el is bizonytalanodtunk egy kicsit.

További eredmények: Eger–Körösladány 0–1, Füzesgyarmat–DVTK II. 0–1, Karcag–Kisvárda II. 0–3, DVSC II.–Vasas II. 4–2, Sényő–Hatvan 1–1, DEAC–Hajdúszoboszló 2–0, Pénzügyőr–Jászberény 9–0, Tiszaújváros–BKV Előre 2–2, BVSC–Putnok 3–0.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában