Labdarúgás

2023.03.16. 12:04

Mélyen a zsebükbe kell nyúlni a kluboknak

Fotó: Shutterstock illusztráció

Az előző héthez képest sokkal eseménydúsabb mérkőzések zajlottak Békés vármegye futballpályáin és itt nem csak a játékra, a focira gondolunk, hanem a nem kívánt történésekre, a balhékra is. Az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság Fegyelmi Bizottsága négy olyan helyszínre küld ki nagy költségekkel járó sportszövetségi ellenőrt, ahol kisebb-nagyobb balhék zavarták meg a mérkőzést. A játékosok közül a csorvási Gerda Tibor kapta a leghosszabb, 4 mérkőzésre szóló eltiltást, mert szándékosan mellkason fejelte ellenfelét.

A felnőtteknél Gerda Tibor (Csorvás) 4, Csikós Mihály Vilmos (Atletico Békéscsaba U17) 3, Gonda Lajos Márk (Okány), Mátó Attila (Végegyháza) 2-2, Bokor Sándor (Köröstarcsa), Csicsely Krisztián (Kevermes), Bozsár Gábor (Magyarbánhegyes), Janicsek Zoltán (OMTK-Rákóczi) és Nagy Zsolt (Békéssámson) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzésen nem léphet pályára.

Az utánpótláskorúaknál Kálmán Péter (Nagyszénás U17) és Csikós Mihály Vilmos (Atletico Békéscsaba U17) 3-3, Kovalik Péter (Mezőkovácsháza U17), Prohászka Máté (Gyulasport U19) és Stir Junior Ramiro (Medgyesegyháza U17 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva. Szabó György (OMTK-ULE futsal) március 14-től 2023. április 11-ig a játéktól eltiltva.

A Kaszaper FC 7000, Szarvasi FC, a Dobozi SE és a Kevermes SK 6-6000, a Csabacsűdi GYLSE 5000 forint pénzbüntetést fizet színes kártyák miatt.

A Kaszaper FC 4, a Magyarbánhegyesi FC 2, a Köröstarcsai KSK és a Kevermes SK 1-1 soron következő hazai bajnoki mérkőzésén sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában