Birkózás

2023.03.05. 11:01

Megyei érmek az U20-as válogatóról

Kiskunfélegyházán rendezték meg szombaton az év első válogató versenyét az U20-as korosztály számára. A viadalon a férfiak kötött–, és szabad fogásban mérték össze tudásukat, és szőnyegre léptek a nők is. A válogató verseny nemzetközi volt, mivel a legjobb hazai birkózók mellett ott voltak az osztrák, szlovák, szerb és ukrán korosztályos sportolók is.

A Békés megyei fiatalok jól helytálltak, és több érmet nyertek. A legjobban Jochim Márk, az Orosházi Spartacus Birkózó Klub versenyzője szerepelt, aki szabadfogásban 79 kg-ban a második helyen végzett. 

A Békés megyeiek eredményei. 

Nők. 53 kg: 3. Szabó Zsóka (Orosházi Spartacus Birkózó Klub). 62 kg: 3. Páli Mirella (Orosházi Spartacus Bk.-KIMBA). 72 kg: 5. Balázs Renáta (Orosházi Spartacus Bk.-KIMBA).
Férfiak. Szabadfogás. 70 kg: 3. Tóth Patrik (Szarvasi Birkózó Egyesület). 79 kg: 2. Jochim Márk, 6. Erőss Richárd (mindkettő Orosházi Spartacus Birkózó Klub). 97 kg: 5. Bakos Ferenc (Orosházi Birkózó Egyesület).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában