Szeminárium

2023.02.14. 11:09

Kétnapos Kjokusin karate tábort rendeztek Bucsán

P. B.

Ifj. Zsiga Zsolt Shihan, Zsiga Zsolt Shihan, Gyarmati Imre és ifj. Gyarmati Imre kyokushin karate mesterek.

Kjokusin karate szemináriumot rendezett Bucsán szenszei ifj. Gyarmati Imre (4. dan), a helyi klub vezetője. A Békés Megyei Harcművész Szövetség beszámolója szerint nagyon, fontos, hogy a különböző kjokusin karate szövetségekhez tartozó egyesületek közös rendezvényeken is találkoznak, ennek megfelelően más szövetségekből is eljöttek Bucsára. 

A kétnapos bucsai IKO Matsushima Karate Szövetség fight táborában 27 bentlakásos és 24 bejáró karatés edzett együtt. Mutatta a képzés magas színvonalát, hogy hét válogatott is jelen volt a macusima szövetségből. Sátoraljaújhelyről, Budapestről, Miskolcról, Ráckevéről, Karcagról, Kisújszállásról, Bucsáról és Orosházáról érkeztek a résztvevők.

Az IBK karate válogatottja is képviseltette magát az orosházi szenszei ifj. Zsiga Zsolt személyében.

Az erőnlét fejlesztése, a technika csiszolása, párosgyakorlatok, knock-down küzdelmek, valamint a K-1 szabályrendszer sajátosságai szerepeltek a tábor fő szakmai részében. Mindenki megtett mindent, edzésre éhesen dolgozott, nagyon várták már a szemináriumot a megjelentek. A megnyitón sihan Gyarmati Imre (6. dan) mondott köszöntőt és megtisztelte részvételével a tábort (amely jól szolgálta a felkészülést a közelgő, horvátországi versenyre) az orosházi sihan Zsiga Zsolt (6. dan) is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában