Kézilabda

2023.02.13. 15:26

Jól sikerült a Szarvasi NKK felkészülése

Alaposan kicserélődött a Szarvasi NKK NB II-es női csapatának játékoskerete tavaly nyáron, a csapat magját adó fiatalok tovább tanultak, emiatt elhagyták az együttest. Helyükre tapasztalt játékosok, Nagy Emese, Török Gabriella és a régi-új Szöllősi Dorottya érkezett.

G. P.

Szöllősi Dorottya a Szarvasi NNK játékosa

Forrás: BMH

– Nehezen ment a beilleszkedés, mert csapatunk más stílust képvisel, s nálunk nem volt olyan meghatározó szerepük, mint korábbi együttesükben – jegyezte meg Száva Flórián, a Szarvasi NKK edzője. – Csapatunk öt győzelemmel és ugyanennyi vereséggel és egy döntetlennel, tizenegy ponttal ötvenszázalékos teljesítményt nyújtva a hetedik helyen fejezte be az őszi szezont. Négy, fájdalmasan elhullajtott pontot sajnálunk igazán, az erőviszonyokat tekintve a Csorvást és a Lajosmizsét is le kellett volna győzni. Csalódott lennék, ha tavasszal nem tudnánk feljebb lépni a tabellán – kanyarodott rá már a hétvégén folytatódó bajnokságra a szakember.

Száva Flórián nagy változásokról nem tudott beszámolni, Török Gabriella munkahelyi elfoglaltsága miatt befejezte a kézilabdát. Helyére az a Milyó Alexandra érkezett Gyuláról, aki korábban már játszott a Körös-parti városban.

Az alapozás jól sikerült, a hétvégén pedig két, számunkra ismeretlen, Békésben edzőtáborozó NB II-es csapattal, a Szentendrével és a Budakalásszal játszottunk felkészülési mérkőzést. A rajtig hátralévő néhány napban azon fogunk dolgozni, hogy kijavítsuk az edzőmérkőzéseken tapasztalt hibákat

 – zárta mondandóját a Szarvasi NKK edzője. 

 

 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában