Kézilabda

2023.02.13. 12:26

Az Orosháza lett a szarvasi Csery-emléktorna győztese

Immáron 20. alkalommal hozták tető alá az egykori szarvasi játékosra és edzőre emlékezve az Ifj. Csery István öregfiúk kézilabda tornát. A hagyományosan négy gárda részvételével hétvégén Szarvason megrendezett viadalt az orosházi öregek nyerték.

G. P.

Fotó: Shutterstock illusztráció

Az első találkozón az Orosháza magabiztos játékkal 24–20-ra nyert az esélyesebbnek vélt Szarvas ellen. Meglepetéssel folytatódott a torna, ahol a korábbi győztes Újkígyós a záró sípszó előtt egyenlített a Mezőhegyes ellen. A Szarvas–Mezőhegyes összecsapáson a hazaiak végig vezetve győztek 18–14-re. A jól kezdő orosháziak az Újkígyós skalpját is megszerezték (22–19). A mezőhegyesiek a fáradt Orosházát 18–15-re felülmúlták. A zárókörben nem bírt egymással a Szarvas és az Újkígyós a 19–19-es eredmény a hazaiaknak kedvezett, akik így megszerezték a második helyet.

A Csery család külön ajándékkal kedveskedett minden játékosnak és közreműködnek, a díjakat a névadó unokái és dédunokái Csóka Bence Dominik, Csóka Zalán Bende, Bándi Enikő és Bándi Magdolna adták át.

Végeredmény: 1. Orosháza 4 pont (61–57), 2. Szarvas 3 (57–57), 3. Mezőhegyes 3 (51–52), 4. Újkígyós 2 (57–60).

Különdíjak. Legjobb kapus: Krcsméri Gábor (Mezőhegyes). Legtechnikásabb játékos: Bartus Péter (Szarvas). Gólkirály: Raffai András (Orosháza) 17 találattal.

A találkozó harmadik félideje a Vadászkürt Vendéglőben folytatódott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában