Kónya István

2023.01.04. 09:08

Utánpótlás edzőkkel egyeztetett a gyulai alpolgármester

A gyulai labdarúgás utánpótlás edzőivel találkozott kedden délután a helyi sporttelepen Kónya István alpolgármester, közösen áttekintették a tavaszi szezon feladatait.

P. G.

Kónya István: közösen kell megoldást találni a nehézségekre

Forrás: Facebook

Az alpolgármester Facebook posztjában kiemelte, tájékoztatta a jelenlévőket a sporttelepet érintő és hamarosan elinduló fejlesztésekről. Ennek kapcsán kiemelte, hogy új kút fúrásával megvalósul majd egy komplex öntözőrendszer kiépítése a centerpályán.

Kitért arra, hogy az energiaválság okozta nehézségek miatt a városi sportegyesületek idén különösen nehéz év elé néznek. Ennek kapcsán kiemelte, ezért a hónap végén Kiss Tamásné sportért felelős tanácsnokkal, önkormányzati képviselővel együtt megbeszélést fognak folytatni a sportszakmai vezetőkkel, hogy közösen találjanak megoldást az előttük álló nehézségekre.

– Hiszek az összefogás erejében, mert ez az, ami előre tudja vinni közös dolgainkat – hangsúlyozta ennek kapcsán Kónya István a Facebook posztjában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában