Labdarúgás - Megye I.

2023.01.26. 14:37

Tovább fiatalodik a Végegyházi SE

Jelentős változások történtek a megyei első osztályban második helyen telelő Végegyházi SE háza táján. Az elmúlt napokban több játékos érkezését és távozását jelentették be.

G. P.

Forrás: Shutterstock

Fotó:  

Balázs József edzőtől megtudtuk, hogy a 28 éves Balogh Milán várhatóan visszatér Mezőmegyerre. Bozsó Milán (26), Zsuzsa László (27), Péli Tamás (32), Lugasi Martin (25) és Mátó Attila (31) is új csapatot keres magának. Bozsót és Zsuzsát a Medgyesbodzás is szívesen látná soraikban, Péli már megállapodott a Kaszaperrel.

– Fiatalodik a csapat, hiszen az érkezők még mind a húszas éveik elején járnak – mondta Balázs József. – A Karcagról érkező, korábban Körösladányban is játszó szélső védő, Szabó Viktor még csak huszonegy, az elmúlt időszakot Füzesgyarmaton töltő szélső, Bánfi Dominik húsz, a legutóbb az Előrében futballozó Varga Tamás Károly pedig csak huszonegy esztendős. Nem sokkal idősebb náluk az ősszel még a Hódmezővásárhely sorait erősítő, az edzésmunkába a héten bekapcsolódó Gyürki Máté sem, aki huszonkét éves. Még nem írt alá, de nálunk edz a Békéscsaba 1912 Előrétől a tizenkilenc éves támadó középpályás, Tóth Bence is. Kapust nem fogunk igazolni, mert Nagy Bálintot nem kell műteni, sérülése gyógyszeres kezeléssel rendbe jöhet és reményeink szerint mihamarabb visszatérhet majd a kapuba.

Balázs József elmondta még, hogy a felkészülés január 17-e óta tart. A hétvégén Füzesgyarmaton le is játsszák az első tesztmeccsüket, majd innentől szerda-szombat ritmusban jönnek a további találkozók. 

A Végegyházi SE tervezett felkészülési mérkőzései
Január 28., szombat, 11.00: Füzesgyarmati SK–Végegyházi SE
Február 4., szombat, 18.00: Körösladány MSK–Végegyházi SE (Gyula)
Február 8., szerda, 18.00: Végegyházi SE–Tiszaföldvári VSE (Gyula)
Február 11., szombat, ?: Végegyházi SE–Medgyesbodzás SE (Gyula)
Február 18., szombat, ?: Végegyházi SE–Elek USE (Gyula)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában