Labdarúgás - Megye II./A

2023.01.04. 10:41

Edzőkettős irányítja a szentandrási csapatot

A Lós István–Virág Imre edzőpáros irányítja a továbbiakban a Békésszentandrási HMSE megyei II./A osztályú csapatát.

G. P.

Fotó: Imre György-archív

A nyáron a csapathoz érkezett és ott jó munkát végző (a csapat a 9. helyen zárta az őszt) Keresztes István nem vállalta tovább a munkát, a klubvezetésnek ezért kellett új edző után nézni. Több lehetőség is felmerült az edzőkeresés során, végül a 29 éves játékost, Lós Istvánt kérték fel a feladatra, akit a tapasztalt játékos, Virág Imre segít majd. A kettős egyelőre fél évre vállalta el a munkát.

– Lós István úgy tudta elvállalni a feladatot, ha kap mellé egy segítőt – mondta Virág Imre. – Az irányítás az övé, de igyekszünk felosztani egymás között a feladatokat. Kézműtét után vagyok, de szeretnék majd még pályára lépni. Ha kell a gyepen, ha kell a kispadon segítem majd a játékos-edző munkáját.

A csapat januárban részt vesz az orosházi megyei teremkupán, majd egy hét szünet után január 23-án lát hozzá az érdemi munkához.

– Sajnos rajtam kívül még további három játékostársamat kell, illetve kellett megműteni. Olasz Imrét már másodízben, neki és Dernovics Tamásnak is a térdén történt beavatkozás. Gombár Erik a közeljövőben fekszik kés alá – sorolta Virág Imre, aki még nem tudott jelentős változásról beszámolni, már ami a játékoskeretet illeti. Annyi bizonyosnak látszik, hogy a nyáron Kaszaperről érkező Jónás Zoltán és Fodor József távozik.

– Próbálunk majd erősíteni, vannak is tárgyalások, de még senkivel nem történt megállapodás – tette hozzá Virág Imre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában