Gyermekfoci

2023.01.31. 14:25

A kékek előzték a sárgákat Mezőberényben

A negyedik hétvégén ezúttal a legidősebb, U19-es korosztály csapatai népesítették be a mezőberényi Molnár Miklós Sportcsarnokot, ahol a Berényi Gyermek FC és a Mezőberényi Gyermekfoci Alapítvány által huszonkilencedik alkalommal kiírt Farsang Kupáért zajlott a küzdelem.

G. P.

A győztes csapat /Beküldött fotó/

Ahogyan egy héttel korábban a nyolc évvel fiatalabbaknál, úgy most is Székelyföldre került a díszes serleg. A két csapatra osztott Székelyudvarhelyi Sportiskola közül a „kékek” győztek, megelőzve az udvarhelyiek „sárga” csapatát.

29. Farsang-kupa, Mezőberény. Végeredmény: 1. Székelyudvarhely „Kék”, 2. Székelyudvarhely „Sárga”, 3. Berényi Gyermek FC „Piros”, 4. Berényi Gyermek FC „Kék”, 5. Körösladány, 6. Berényi Gyermek FC „Fehér”, 8. Szeghalmi FC.

A különdíjasok.

Különdíjasok. Legjobb kapus: Roósz Roland (Berényi Gyermek FC „Kék”). Legjobb játékos: Hoffmann Patrik (Berényi Gyermek FC „Piros”). Gólkirály: Csíki Zsolt (Székelyudvarhely „Kék”) 11 találattal. Legjobb hazai játékos: Forrás Márk (Berényi Gyermek FC „Piros”).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában