Fanatic Body&Fitness Power

2022.12.16. 13:15

Ötszörös világbajnok is részt vett a csabai erőemelők évzáróján

A napokban megtartó évzáró rendezvényét a békéscsabai Fanatic Body&Fitness Power. Az erőemelésben és testépítésben is sikeres egyesület eseményére mintegy hatvan sportoló és a Fanatichoz kötődő szimpatizáns jött össze.

G. P.

Simon Ilona, Dénes József és Koczka András a Fanataci alelnöke /Fotó: Csukás Zsolt/

Dénes József, a klub vezetője elmondta, hogy nem tartottak évértékelőt és nem sorolták fel az idén a hazai és a nemzetközi versenyeken legjobban szereplők eredményeit sem.

– Azon sportolókat szerettük volna kicsit a középpontba helyezni, akik a saját szintjükön értek el figyelemre méltó eredményt, jelezve, hogy folyamatosan figyelünk rájuk, legyenek akár kezdők, vagy haladók. Díjaztuk a legsportosabb családokat, a legtöbbet fejlődő és a leghűségesebb sportolókat is – mondta Dénes.

Az évzárón megjelent Simon Ilona ötszörös masters világbajnok erőemelő is, aki közreműködött a díjak átadásában is.

– Minden tiszteletem azoknak, akik a tíz évestől a hatvan évesig eljöttek a rendezvényünkre, azt hiszem, hogy mindenki jól érezte magát – tette hozzá a klubvezető.

A díjazottak. Legsportosabb család: Magyar Pál, Kiss István, és Forgó Lajos családja. Legtöbbet fejlődő sportolók: Magyar Pálné Ilona, Halmágyiné Zsóka, Nádra László. Leghűségesebb sportolók: Isztin Ferenc, Magyar Pál, Susánszki Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában