Légtorna

2022.12.15. 15:42

Három számban is első helyen végeztek a békéscsabai légtornászok

A napokban rendezték meg Budapesten az Air Dance Mikulás Kupát, melyet az egykori tornásznő, Kis Gyöngyi szervezett meg. Az esemény minden szempontból nagyon sikeres volt, az egyesületek nagy létszámban indítottak versenyzőket.

– A rendezés kiváló volt, a szervezők minden részletre ügyeltek – beszélt a viadalról Varró Renáta, a Sportolj Békés Megye Sportegyesület edzője. – A családok és barátok is segítettek, amit nagyon jó volt látni. Ezúton is köszönjük a szervezést Air Dance Sportegyesületnek és Kis Gyöngyinek, jövőre újra megyünk!

A Sportolj Békés Megye Sportegyesület fiatal versenyzői nem okoztak csalódást, három aranyérmet és további három medált is hazahoztak, hárman pedig pontszerző helyen végeztek.

A Sportolj Békés Megye Sportegyesület eredményei. Karika. Junior 1, amatőr kategória: 2. Lipták Lilla, 5. Oláh Fruzsina. Junior 1, középhaladó: 4. Kosztik Emma Dóra, 5. Pelle Luca. Junior 1 haladó: 2. Kopcsák Lujza. Junior 2 amatőr: 3. Rácz Regina. Silk. Junior 2 haladó: 1. Bácskay Adél. Tini haladó: 1. Nagy Renáta. Páros haladó: 1. Bácskay Adél, Nagy Renáta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában