Labdarúgás - Megye II.

2022.11.24. 12:01

Nem engedhetnek ki a dobogósok

A megyei élvonalhoz hasonlóan a megyei II A osztályban is szezont zárnak a csapatok. A szombati 15. fordulóban nem rendeznek igazi rangadót, ám a dobogós együttesekre nem vár könnyű feladat.

Az éllovas Szabadkígyós a dobogós álmokat szövögető Elek gárdáját fogadja. Az osztály legjobb védelmével rendelkező, az eddigi 13 találkozón mindössze 5 gólt kapó kígyósiakra nem vár sétagalopp. Ha már legekről van szó: a mezőhegyesiek a legtöbb rúgott góllal dicsekedhetnek (45-öt hoztak eddig össze), bízhatnak csatáraikban a győzelem útjára hat vesztes meccs után a múlt héten visszatérő Mezőkovácsháza ellen. A legkönnyebb dolga talán a mezőmegyerieknek lesz, hiszen a doboziak mintha „elfogytak” volna a végére. De ne feledjük a Barcsay-csapat csent már pontot erős együttesektől (Doboz–Szabadkígyós 1–1).

Megyei II A. osztály, 15. forduló. November 26., szombat, 13.00: Dévaványai SE (10.)–Békéscsabai MÁV SE (13.), Mezőberényi LE (11.)–Békésszentandrási HMSE (7.), Mezőhegyesi SE (2.)–Mezőkovácsházi TE (5.), Csanádapácai EFC (15.)–Füzesgyarmati SK II (8.), Szabadkígyósi SZSC (1.)–Elek USE (4.), Csabacsűdi GYLSE (12.)–Békési FC (9.), Dobozi SE (14.)–Mezőmegyer SE (3.). Szabadnapos: OMTK-Rákóczi (6.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában