Labdarúgás – NB III.

2022.11.27. 17:22

Döntetlen a sárréti rangadón - galériával

Nem bírt egymással a Körösladány és a Füzesgyarmat a harmadosztály Békés megyei presztízscsatájában.

P. B.

Fotó: Bencsik Ádám

Bár mindkét csapatnak megvoltak a gólszerzési lehetőségei, végül megosztozott a pontokon a harmadik helyen álló Körösladány és a Füzesgyarmat a labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 19. fordulójában.

Az újonc KMSK immár sorozatban hét mérkőzés óta veretlen és továbbra is a harmadik helyen áll a 20 csapatos harmadosztályban, míg a Gyarmat a 11. pozíciót foglalja el.

Körösladány MSK–Füzesgyarmati SK 1–1 (1–1)

NB III.-as mérkőzés. Körösladány. V.: Nazsa. KMSK: Kertész D. – Ruzsa, Bakk (Illés R., 75.), Csicsely (Farkas J., 80.), Czirok, Zelenyánszki, Szántó M., Pusztai, Cservenák (Szántó B., 80.), Malkócs, Papp D. (Burai D. I., 75.). Vezetőedző: Ekker Attila. FSK: Fildan –Raducu, Toca, Achim Á., Kis Sz., Popescu, Bajor (Szabó Bence, 63.), Achim S. (Cigan, 66.), Bódis (Oltean, 46.), Pataki, Virág. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. G.: Czirok a 33., ill. Achim S. a 24. percben. Jók: Czirok, Zelenyánszki, ill. Pataki, Achim Á., Achim S., Kis Sz.

Ekker Attila: – A motivált Gyarmat ellen az első félidő huszadik perce után át tudtuk venni a játék irányítását és ha akkor valamelyik helyzetünket gólra váltjuk, akkor megnyerhettük volna a mérkőzést. A második félidőben már nem tudtuk megismételni ezt a teljesítményt, így örülhetünk az egy pontnak.

Boros Tibor: – Kicsit több szerencsével bármelyik fél megnyerhette volna a találkozót, de összességében reális a végeredmény. Szeretnék gratulálni az újonc Körösladánynak a nagyszerű őszi szezonjához, mert ez mestermunka volt.

További eredmények: Debreceni EAC–Békéscsaba 1912 Előre II. 1–0, Tiszafüred–Sényő 2–1, Eger–Tiszaújváros 1–2, Hajdúszoboszló–Kisvárda II. 1–2, BVSC-Zugló–Hatvan 4–0, Jászberény–Debreceni VSC II. 1–3, BKV Előre–Vasas II. 1–2, Karcag–Diósgyőri VTK II. 2–0, Putnok–Pénzügyőr SE 4–1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában