Támogatás

2022.10.19. 13:15

Új felszereléseket kaptak a gyulai úszók

A Magyar Úszószövetség által nyújtott támogatás segítségével új sportfelszereléseket adott át a Gyulai Várfürdő Kft. úszószakosztálya versenyzőinek és edzőinek kedden délután Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatója és Kiss Tamásné, a képviselő-testület sportért felelős tanácsnoka, önkormányzati képviselő.

P. G.

Kun Miklós elmondta, a szövetség a teljesítmények arányában biztosított egy pénzügyi keretet az érintett klubok számára, szakosztályuk pedig a regionális és az országos bajnokságokon több korosztályban kiválóan helyt álltak. Így kedden új melegítőket, pólókat, úszószemüvegeket, illetve úszósapkákat kapott tizennyolc versenyző, valamint az edzőik. Mindezzel tavalyi és idei kimagasló teljesítményüket egyaránt értékelték.

A gyulai úszok kiválóan helyt álltak az országos bajnokságokon több korosztályban is.

Az ügyvezető igazgató szólt arról, hogy a jelenlegi nehéz időkben minden gesztus sokat számít. Mint ismert, energiatakarékossági okokból ezen a télen az 50 méteres medencét nem működtetik, a versenyzők a 25 méteres medencében, a fürdő úgynevezett lovarda részében, valamint az AquaPalota, a családi fedett élményfürdő rekreációs medencéjében edzhetnek majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában