Labdarúgás megye I.

2022.10.29. 18:38

Magabiztosan nyerte a hétvége rangadóját a Végegyháza

Tanner Gergő szinte egymaga legyőzte a Gyulát a megyei első osztályú bajnokság szombati rangadóján. A Végegyháza újabb sikere azt jelenti, hogy nem csökkent, de nem is nőtt a távolság az Orosházával szemben. A hosszabbításban szerzett góllal őrizte meg százszázalékos mérlegét az Orosházi MTK-ULE csapata a jól játszó még pont nélküli Jamina ellen. A hazaiaknál Endrefalvi Erik egy szerencsétlen esés után elveszítette az eszméletét. Kórházba szállították, de a klub információi szerint agyrázkódást szenvedett, de jól van.

G. P.

Fotók: Bencsik Ádám

Gyulai TFC–Végegyházi SE 1–5 (0–2)

Megyei I. osztályú mérkőzés. Gyula, 150 néző. V.: Barta. Gyula: Jakab – Nagy S., Nyéki (Repisky), Kovács Zsombor (Zsilák), Kártyás, Farkas Á., Radics, Varga Z., Nagy G. (Lőrinczi), Vágási, Kovács Zsolt (Bondár). Edző: Sajben Gábor. Végegyháza: Nagy B. – Dajcs, Dócza, Lugasi M., Gazsi (Péli), Vincze D., Simó (Mátó), Tanner (Zsuzsa), Katona, Balogh M. (Bozsó M.), Bojtos. Edző: Balázs József.

G.: Radics az 52., ill. Tanner a 15., a 35., a 69., a 78., Bondár (öngól) a 85. percben. Jó: Kovács Zsolt, Repisky, ill. Vincze, Dajcs, Katona, Gazsi, Balogh M., Tanner.

Sajben Gábor: – Nem szabad egy napon említeni a két csapat feltételeit, ennek ellenére a tizenéves srácaimnak nemcsak húsz percig kell elhinni, hogy többre képesek. A harmadik, egyébként lesgól után szétestünk, így csak gratulálni tudok a vendégeknek. Balázs József: – Szervezetten és jól játszottunk. A második félidő első húsz percében volt egy rövidzárlatunk, de magabiztosan nyertük meg a mérkőzést. Vincze Gyula

Gyulai TFC–Végegyházi SE 1–5 (0–2)

Szarvasi FC–Nagyszénás SE 7–0 (4–0)

Szarvas, 100 néző. V.: Sándor G. Szarvas: Köteles – Zima, Furár (Kerekes), Polonszki, Bány, Pilán R. (Lénárt), Simon R. (Barna), Kiri M., Pilán M. (Magyar), Deli (Moleri), Zahorán. Edző: Somogyi János. Nagyszénás: Magony – Godár, Zábrák (Liska), Szlovák, Takács, Libor (Kiss Z.), Kukovecz, Rafaj (Simon L.), Kovács L. (Lévai), Péter, Kókai Á. Edző: Juhász Norbert.

G.: Zima a 10., Bány a 13., a 24., a 70., Deli a 30., Kiri M. az 55., Kerekes a 80. percben. Jó: Polonszki, Zima, Pilán R., Bány, ill. Kukovecz, Takács.

Somogyi János: – Végre hazai pályán is jó teljesítményt nyújtottunk. A hátralévő mérkőzéseken még komoly feladat vár ránk. Juhász Norbert: – Gratulálok a hazaiaknak! Kepenyes György

Szeghalmi FC–Sarkadi Kinizsi LE 4–1 (2–1)

Szeghalom, 100 néző. V.: Fekete Z. Szeghalom: Vastagh – Tatár, Cserna R. (Cserna D.), Mészáros, Mező (Marton), Papp Zs., László L. (Karim), Polonio-Guerreiro, Darányi, Tóth Z. (László A.), Takács J. (Komódi). Edző: Boruzs István. Sarkad: Kurta – Szalazsán, Oláh G., Komlósi, Jánki I., Kollát, Szilágyi, Diósi (Káló), Szűcs, Kis G., Erdei. Edző: Balogh Csaba.

G.: Mező a 6., a 49., Tóth Z. a 34., Mészáros a 63., ill. Szalazsán a 12. percben. Jó: Mészáros, Tatár, Cserna R., Mező, Papp Zs., Vastagh, ill. Kurta, Erdei, Szalazsán, Diósi.

Boruzs István: – Helyenként tetszetősen, helyenként pontatlanul játszottunk. Ha jobban sáfárkodunk a helyzeteinkkel, akkor nagyobb arányú is lehetett volna a győzelem. Örülünk a három pontnak. Mielőbbi gyógyulást kívánunk a megsérült sarkadi Diósi Károlynak. Balogh Csaba: – Egy nagyon jó első félidő után sajnos rúgattunk két gólt az ellenféllel. A másodikban is megvoltak a lehetőségek, de a sérülés után elfáradtunk és így nem tudtunk felzárkózni. Gyógyulást a játékosunknak! Zsombok János

Gyomaendrődi FC–Medgyesbodzás SE 2–2 (1–2)

Gyomaendrőd, 70 néző. V.: Kovács A. Gyomaendrőd: Soczó – Bartik, Pásztor (Miklavicz), Valach, Forgács, Szabó P., Kovács A. (Molnár T.), Hunya, Hanea, Berta, Sebők. Edző: Tasi Róbert. Medgyesbodzás: Véha – Nagy K. (Jepure), Dunai, Nagy L., Oláh A., Sódar, Juhász K., Mazán B., Varga V., Novák, Tokaji. Edző: Mazán Zoltán.

G.: Forgács a 43., Hunya (11-esből) a 77., ill. Nagy K. a 8., Nagy L. a 22. percben. Jó: Hunya, Forgács, Sebők, Berta, Bartik, ill. Nagy K., Juhász K., Nagy L., Mazán B., Varga V.

Tasi Róbert: – Rosszul kezdtük a mérkőzést, nem azt csináltuk, amit megbeszéltünk az öltözőben, ennek köszönhető, hogy elengedtük az ellenfelet és kétgólos vezetést szerzett. A hátralévő időben tettük a dolgunkat, sok helyzetet kialakítottunk, de csak az egyenlítésre futotta. Mazán Zoltán: – A mérkőzést jól kezdtük, a középpályán sok labdát szereztünk, melyekből sikerült vezetést szerezni. Innentől tudtuk játszani a játékunkat. Az első félidőben lezárhattuk volna a mérkőzést, de ehelyett mi kaptuk a szokásos utolsó perces gólt. A második felvonásban tudtuk, hogy a Gyoma támadni fog, ezért kontrára játszottunk, és megvolt a lehetőségünk arra, hogy nyerjünk. T. R.

Orosházi MTK-ULE 1913–Jamina SE 2–1 (0–0)

Békéscsaba, 100 néző. V.: Jakab. Orosháza: Marunák –Kasuba, Szabó Ákos, Harangozó, Darida, Vincze A., Fehér, Papp M. (Csőke), Endrefalvi (Valach), Miszlai, Selmeczy. Edző: Buza Barnabás. Jamina: Démusz – Horváth M., Kardos T., Okos, Fülöp (Kurta), Szaszák, Kovács I., Ökrös, Villám, Németh, Bencsik Cs. Edző: Pozsár Gábor.

A 80. percben Endrefalvi Erik egy párharc során a fejére esett és elveszítette az eszméletét. Még a helyszínen ellátták, majd kórházba szállították. Agyrázkódást szenvedett, de az orosházi klub tájékoztatása szerint a játékos jól van.

G.: Miszlai a 73., Szabó Ákos a 96., ill. Kovács I. a 49. percben. Kiállítva: Ökrös (második sárga lap után) a 75. percben. Jó: Szabó Ákos, Kasuba, Miszlai, Vincze, ill. Démusz, Kardos T., Bencsik Cs., Fülöp, Horváth M., Okos.

Buza Barnabás: – Nagyon sok helyzetet kidolgoztunk, főleg az első félidőben. Megengedhetetlen, hogy ezeket ne használjuk ki. Szünet után váratlanul vezetést szerzett a vendégcsapat, mi pedig még jobban elkezdtünk hajtani. A futball szerencséje velünk volt, mert a végén a rengeteg helyzetből megszereztük a győzelmet érő találatot. A játékkal nem volt gond, de a helyzetkihasználásunkon javítani kell. Szerencsére a játékosunk megúszta komolyabb probléma nélkül. Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget. Pozsár Gábor: – Nagyot küzdöttek a srácok, a végére elfáradtunk, ráadásul egy buta kiállítás miatt emberhátrányba is kerültünk. Jobbulást kívánok a hazai támadónak. B. B.

Orosházi MTK-ULE 1913–Jamina SE 2–1 (0–0) /Fotó: Bohus Krisztián/

Mesterlövészek

A megyei I. osztály góllövőlistája

15 gólos: Bány (Szarvas).

9 gólos: Miszlai, Endrefalvi (Orosházi MTK ULE 1913), Sebők (Gyomaendrőd).

8 gólos: László L. (Szeghalom), Hanea (Gyomaendrőd).

6 gólos: Tanner (Végegyháza), Nagy Sz. D. (Nagyszénás), Mészáros (Szeghalom).

5 gólos: Nagy G. (Gyula), Dunai (Medgyesbodzás).

4 gólos: Zima (Szarvas), Mező (Szeghalom), Bondár, Lőrinczi (Gyula), Péter, Takács M. (Nagyszénás), Tokaji (Medgyesbodzás).

3 gólos: Kiri M. (Szarvas), Radics (Gyula), Berta (Gyomaendrőd), Lugasi M. (Végegyháza), Szabó Ákos, Harangozó, Fehér (Orosházi MTK-ULE 1913), Varga V. (Medgyesbodzás), Darányi, Marton (Szeghalom).

2 gólos: Hunya (Gyomaendrőd), Papp Zs. (Szeghalom), Huszár, Szabó Áron, Kasuba, Vincze A. (Orosházi MTK ULE 1913), Németh T., Bencsik Cs., Ökrös, Kovács I. (Jamina), Jánki I., Mezei (Sarkad), Bojtos, Péli, Bagyinszki, Gazsi (Végegyháza), Farkas Á., Kovács Zsolt, Nagy L. (Medgyesbodzás), Furár, Kerekes (Szarvas), Kovács L. (Nagyszénás).

1 gólos: Forgács (Gyomaendrőd), Komlósi, Kollát, Komlósi, Bozsányi K., Szalazsán (Sarkad), Magyar, Styecz B., Czvalinga, Pilán M., Deli (Szarvas), Gedó, Tóth L. (Orosházi MTK ULE 1913), Tóth Z., Seres, Polonio-Guerreiro (Szeghalom), Jepure, Juhász, Novák, Nagy K. (Medgyesbodzás), Godár, Kókai Á., Márk, Kálmán, Leszkó, Kiss Z., Simon, Szlovák, Rafaj (Nagyszénás), Balogh M., Pohl, Katona, Dajcs (Végegyháza), Szaszák (Jamina), Nagy S., Kiss T., Varga Z., Zsilák Mátyás, Repiczky, Kovács Zsombor (Gyula).

Következik

A megyei I. osztályban a 12. forduló következik. November 5., szombat, 13.30: Sarkadi Kinizsi LE–Gyomaendrődi FC, Nagyszénás SE–Szeghalmi FC, Végegyházi SE–Szarvasi FC, Jamina SE–Gyulai TFC, Medgyesbodzás SE–Orosházi MTK-ULE 1913.

A megyei I. o. állása

1. OMTK-ULE 11 — — 37—9 33

2. Végegyháza 8 2 1 25—11 26

3. Szarvas 8 1 2 34—9 25

4. Gyulai TFC 6 2 3 26—13 20

5. Szeghalom 5 1 5 30–29 16

6. Gyomaendrőd 3 3 5 22—33 12

7. Nagyszénás 3 2 6 25—24 11

8. Medgyesbodzás 2 4 5 17—28 10

9. Sarkadi KLE 1 1 9 9—50 4

10. Jamina SE — — 11 9—28 0

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában