Labdarúgás – NB III.

2022.10.22. 14:29

Fájó vereséget szenvedtek a csabai fiatalok - galériával

Elbukta a Sényő elleni fontos alsóházi bajnoki mérkőzést az Előre II.

P. B.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

A húszcsapatos harmadosztály Keleti-csoportjában változatlanul sereghajtó Békéscsaba 1912 Előre második csapata a szintén a kiesés ellen küzdő, 17. helyezett Sényőt fogadta szombat délelőtt. Hiába kezdte azonban helyzetekkel és góllal is a rendkívül fontos alsóházi mérkőzést a lila-fehér együttes, a hibákkal jól élő, tizenegyesből és öngól következtében is betaláló rivális már az első félidő végére fordított és elvitte az értékes pontokat a békési megyeszékhelyről.

Békéscsaba 1912 Előre II.–Sényő-Carnifex FC 2–4 (1–3)

NB III.-as mérkőzés. Békéscsaba, Utánpótlás Központ, 80 néző. V.: Szabó P. Előre II.: Zábráczki – Sipaki (Bacsa K., 74.), Trescsula (Mágocsi, 43.), Pap Sz., Balla (Marik S., 58.), Oláh Á., Bónus, Sipos G., Szabó Zs., Izing, Varga T. Edző: Szenti Zoltán, Nagy Sándor. Sényő: Szondi – Klepács, Márton A., (Bodó, 78.), Fenyőfalvi (Jócsák, 43.), Kapacina K. (Toldi, 78.), Lizák (Sógor, 70.), Farkas M., Matyi, Schmidt P., Sztankó (Fabu, 78.), Kapacina V. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor. G.: Bónus a 18., Pap Sz. A 81., ill. Kapacina K. a 26. és a 30., Kapacina V. (11-esből) a 45. és Mágocsi (öngól) az 58. percben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában