Labdarúgás

2022.09.28. 10:36

Fegyelmi ügyek: fiatalok főszerepben

Keddi ülésén is több ügyben kellett döntést hoznia az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság fegyelmi bizottságának (FEB). A leghosszabb eltiltás – 3 mérkőzés – egy edzőre vár.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A felnőtteknél Szabó Tibor (Gádoros SE) 2, Varga Patrik (Mezőhegyes) 1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva. Az utánpótláskorúaknál Farkas Ferenc (Szabadkígyós U17) 2, Barna Levente (Szabadkígyós U17)), Horváth Roland Árpád (Elek U17), Oláh Roland (Békéscsabai 1912 Előre SE U15) 1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva. Tar Kristóf Flórián (Tótkomlós U17) szeptember 24. napjától október 31-ig a játéktól eltiltva. László Dávid (Tótkomlós) 3 soron következő U17-es bajnoki mérkőzésen a kispadtól eltiltva.

A Kaszaper FC csapatát egy soron következő egy hazai bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezi. A Fegyelmi Bizottság Gádoros SE sportszervezetét írásbeli figyelmeztetésben részesíti, egyben felhívja a figyelmüket, hogy a játékvezetői öltözőben biztosítsa a meleg vizet a tisztálkodáshoz.

Az Orosházi MTK-ULE 8400, az Elek és a Kaszaper 6-6 ezer, a Mezőkovácsháza 5 ezer forint pénzbüntetést fizet a színes kártyák túlzott felhalmozása miatt. G. P.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában