Kosárlabda

2022.09.07. 15:21

Erős csapatok ellen edződnek

A Békéscsabai KK NB II.-es felnőtt csapata javában készül az új bajnoki szezonra és már három edzőmérkőzésen is túl van. Az idén Lackó Róbert által felkészített együttes az első két mérkőzésén magabiztos győzelmet aratott a csoportrivális Gyulai Color KE ellen. Vasárnap az NB I./B Piros csoportjában szereplő Nagykőrösi Sólymok csapatához látogattak és sikeresen helytálltak a két osztállyal magasabb szinten szereplő gárda otthonában.

G. P.

Fotó: Békéscsabai KK Facebook-oldal

Nagykőrösi Sólymok KC–Békéscsabai KK 101–81 (26–18, 29–19, 21–27, 25–17)

– Ez volt az első igazi felmérés a felkészülés három héttel ezelőtti megkezdése óta – jegyezte meg a klub hivatalos honlapján Lackó Róbert edző. – Sok új játékos van a csapatban. Nagyon keményen, lelkesen dolgoznak a srácok, jó alkalom volt megnézni hol is tartunk, miken kell dolgoznunk többet, miben kell fejlődnünk még. Szerintem mindkét gárdának kimondottan hasznos volt ez a mérkőzés. Személy szerint nagyon elégedett vagyok, eddig inkább fizikálisan készültünk, alig volt még labdás, taktikai rész és így is nyolcvanegy pontot dobtunk ennek a szerintem nagyon erős Nagykőrösnek. Nagyon jó úton haladunk, megyünk lépésről lépésre tovább.

A bajnokság kezdetéig még három felkészülési találkozó vár a csabaiakra. Szeptember 10-én a vajdasági Nagykikinda csapatához látogatnak, majd négy nappal később az NB I. B Zöld csoportos Vásárhelyi Kosársulit látják vendégül az Evangélikus Sportcsarnokban. Szeptember 26-án az NB I B Zöld csoportjában szereplő DEAC U23 otthonában vár fellépés a csapatra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában