Kézilabda

2022.08.05. 20:55

Előre NKSE: vereség Zilahban

A rövid romániai túrán lévő Békéscsabai Előre NKSE NB I-es női kézilabdacsapata péntek este a házigazda HC Zalau ellen lépett pályára.

P. B.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

A román élvonal legutóbbi idényében kilencedik helyen végzett zilahiak a félidei háromgólos vezetés után végül nyolc találattal bizonyultak jobbnak.
- Összességében hasznos mérkőzés volt, agresszív ellenféllel találkoztunk. Sok kiállítást kaptunk, bőven volt lehetőségünk gyakorolni az emberhátrányos szituációkat... Természetesen azért csalódottság is van bennem, játékban egy kicsit többet vártam volna a csapattól. Ettől függetlenül hasznos meccs volt, igyekeztünk forgatni a csapatot, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson - értékelt lapunknak a találkozó után Papp Bálint.

A csabaiak szombaton a Zsilvásárhely (CSM Targu Jiu) ellen játszanak még egy felkészülési mérkőzést, majd indulnak haza.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés, nők. HC Zalau (román)-Békéscsabai Előre NKSE 31-23 (15-12). Legjobb dobók: Lazics, Stamin 6-6, ill. M. Agbaba 8.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában