Bucsi Lili

2022.08.30. 18:06

A fiatal, csabai tehetséget köszöntötték a bajnoki rajt előtt

A békéscsabai önkormányzat köszöntötte az Előre NKSE tehetségét, Bucsi Lilit.

Papp Bálint

Fotók: Bencsik Ádám

Gőzerővel készül a női kézilabda NB I. szombati, a Dunaújváros ellen idegenben esedékes rajtjára a Békéscsabai Előre NKSE. A lila-fehér együttes játékoskerete a kedd délutáni edzés előtt ünnepi pillanatokat élhetett meg. 

A békéscsabai önkormányzat nevében Szarvas Péter polgármester  virágcsokorral és ajándék könyvvel köszöntötte a fiatal tehetség Bucsi Lilit, aki a közelmúltban bronzérmet nyert a korábbi békéscsabai klasszis beálló, Bohus Beáta által irányított magyar ifjúsági-válogatottal az Észak-Macedóniában megrendezett U18-as világbajnokságon.

Varga Tamás alpolgármester, Szigeti Béla képviselő, Paláncz György képviselő és Szarvas Péter polgármester

– A rendkívül tehetséges Bucsi Lili – Bohus Beáta irányításával – dicsőséget hozott a városnak és a klubnak is. Példája legyen követendő az utána jövő fiataloknak és lelkesítse a csapatát is az idény előtt – mondta Szarvas Péter.

A városvezető továbbá leszögezte, az önkormányzat igyekszik erejéhez mérten támogatni a női kézilabda egyesületet és tovább erősíteni a pénzügyi együttműködést. A hétvégén rajtoló bajnoki kiírás kapcsán pedig kiemelte: kívánja, hogy a Papp Bálint által irányított csabai csapat elérje a céljait a következő hónapokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában