Labdarúgás

2022.06.01. 12:03

Komoly feddést kaptak a kiállított Békés megyei focisták

Több hétvégén kiállított játékos is komoly elmarasztalásban részesült az MLSZ Területi Igazgatóság fegyelmi bizottsága keddi ülésén. A leghosszabb kihagyásra egy fiatal, az Atletico U19-es labdarúgója, Reszelő Dezső számíthat, aki 2022. december 31-ig nem játszhat.

G. P.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A felnőtteknél Patyi József István (Mezőkovácsháza), Patkás Róbert (Sarkadkeresztúr) és Baliga Dániel (Tótkomlós) 3-3 soron következő bajnoki, Vozár Dávid (Mezőmegyer) 1 kupamérkőzéstől eltiltva. Viszkok Dániel (Csabacsűd), Csiernyik Attila János (Újkígyós) és Földesi Dávid (Gádoros) 1-1 meccsen nem játszhat. A fiataloknál Nagy Roland (Dévaványa U16) 4, Nagy Krisztofer Patrik (Tótkomlós U17) 3, Gerhát Krisztián Zsolt (Csabacsűd U19), Dobi Noel (OMTK-ULE U17), Tóth Norbert Attila (Atletico SE U19) és Horváth Krisztián (Atletico U19)  1-1 bajnokin nem játszhat. 

A szabadkígyósi Szabó Zoltán 1 soron következő bajnokin a kispadtól eltiltva. Klubját, 3 soron következő bajnokin sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezte.

Színes lapok miatt a Szabadkígyósi SZSC 6, az OMTK-ULE 1913 5 ezer forint befizetésére kötelezte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában